Logotip Infocentre
Logotip Infocentre.

El principal objectiu d’aquesta activitat extraescolar és l’aprenentatge de l’ús de les noves tecnologies per part dels alumnes i ensenyar als nens i nenes que hi participen a fer un bon ús de les TIC. Les aplicacions informàtiques utilitzades per a la realització de les activitats són de programari lliure, tots els programes utilitzats són de llicència lliure i els usuaris poden descarregar-se aquestes aplicacions a través d’Internet de manera totalment lliure i gratuïta.

Alumnes d’entre 7 i 12 anys participen tots els anys d’aquesta activitat. Cada cop, els nens i nenes comencen més aviat a necessitar les TIC per realitzar les seves tasques escolars i quotidianes. Amb aquesta activitat s’intenta facilitar aquest ús i ensenyar-los les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies.

Per aquest curs 2010-2011 comptem amb millores a l’aula de formació i ampliació del temari utilitzat per realitzar les classes, i les previsions són de continuar millorant i ampliant els serveis i equipaments d’aquest espai.