Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Encara podeu participar al mapa d'actors de l'eInclusió a la UE

Publicat el 18/02/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Projecte MIREIA
Projecte MIREIA

Han ampliat fins al 28 de febrer el termini per poder contestar l'enquesta MIREIA i així formar part del mapa dels agents d'inclusió digital de la UE que s'elaborarà a partir de l'enquesta.

Des de principis d'any, al voltant de 2.000 organitzacions d'eInclusió han emplenat l'enquesta del projecte d'investigació MIREIA. El termini establert per participar-hi era el 15 de febrer, però la Comissió Europea ha decidit ampliar-lo per tal de donar l'oportunitat de formar-ne part a més organitzacions. Així doncs, si encara no hi heu participar, esteu a temps de fer-ho fins al 28 de febrer.

Mitjançant aquesta enquesta es pretén recopilar i analitzar dades d'una mostra de 2.500 agents de l'eInclusió entre els països de la UE27. A traves d'aquestes dades, Telecentre-Europe mesurarà les diverses tipologies i funcions de les principals organitzacions intermediàries en inclusió digital, així com l'impacte socioeconòmic de les seves activitats a nivell europeu. Aquest estudi i els seus resultats ajudaran a aprofitar els recursos del sector de l'eInclusió, ja que proporcionaran una visió global perquè els responsables polítics puguin entendre la importància dels telecentres i altres agents que estan en l'avantguarda de la inclusió digital i la capacitació.

L'enquesta és part del gran projecte d'investigació MIREIA: El mesurament de l'impacte dels actors de l'eInclusió en els objectius de l'Agenda Digital per a Europa en Alfabetització Digital, la Capacitació i la Inclusió.

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.